miercuri, 10 februarie 2010

Tu crezi ?


Fiecare dintre noi are viata lui. Pare banal ca am zis asta..nu? Dar la urma urmei..asa e.Fiecare dintre noi are trecutul,prezentul si viitorul lui.Fiecare dintre noi are un VIS,visul lui.
Visele ne-au intrigat intotdeauna si ne-au determinat sa ne intrebam daca in spatele lor exista un mesaj ascuns. Cu siguranta, macar o data in viata te-ai trezit dimineata bucuroas/a sau speriat/a, din cauza unui vis.

Da stiu,poate ca unii nu mai cred in vise ca toate pe care le-au avut,s-au spulberat.Dar nu ! Stai,si gandeste-te macar o secunda,niciun vis?chiar niciun vis de-al tau nu a devenit realitate ? e imposibil ! Poate ti-ai dorit sa ai macar o bucatica de paine pe masa,si ai avut-o! Ce? asta nu e vis? Ba da ! si e un vis Foarte important ! in fine..Tot ce vreau sa spun e ca Visele POT deveni realitate ! daca stii cum sa le faci tu sa devina. Te-ai intrebat vreodata:Cum ar fi viata fara vise ? pe moment,poate o sa ti se para ''usoara''.Dar,cine iti mai da acea putere sa iti imaginezi toate lucrurile pe care vrei sa le ai cu adevarat,cine iti mai da acea putere de a lupta pentru ceea ce vrei,hai spune-mi,CINE ?;deci,bucura-te ca visezi si ca poti visa,le nesfarsit ! poti sa ramai singur,fara prieteni,fara zambete,fara Nimic,dar visele iti raman si nimeni nu poate sa ti le scoata cu forta din minte,NIMENI !
Stiu,visezi sa fii sanatos,sa fii fercit,sa ai prieteni adevarati langa tine,sa ai o familie ''perfecta'',sa ai tot ce iti doresti....Si atunci iti spui in minte ''Trebuie sa lupt pentru aceste vise !'' DA,asa e.DAr (din nou acel ''dar'' care nu-mi da pace) trebuie sa crezi ca ''Trebuie sa lupti ! '' sau sa crezi ca vei reusi !

si nu-mi ramane decat sa te intreb...:

Tu crezi in VISUL tau?


Un comentariu: